Sommarläger på Kragenäs v.31 2023

26 april, 2023 av Andreas Cederlund

Nu börjar det bli dags att tänka på sommarläger!

I sommar går resan till Kragenäs i norra Bohuslän. Lägret är mellan 30 juli – 5 augusti.

Kragenäs erbjuder ved, vatten, slanor, kiosk, dusch och toaletter precis som vanligt. Under serviceveckorna har de också matservice med råvaror för frukost, lunch, middag och kvällsmat.

Det finns ett café där det går att köpa fika och utmana sina kompisar i nåt spel eller kanske ett quiz.

De ordnar en del gemensamma aktiviteter och programpass under veckan. De erbjuder program ungefär hälften av dagarna, resten av tiden hos oss är ni välkomna att upptäcka området på egen hand och göra era egna aktiviteter.

I sommar ingår också ett häftigt läger t-shirt till alla som deltar under våra serviceläger.

För att kunna planera lägret på ett bra sätt behöver vi veta hur många deltagare vi blir, därför skickar vi ut detta som ett första informationsbrev. Priset för lägret med subvention från kåren blir 1500 kr inklusive resa och läger. Om ditt barn vill åka med på årets sommarläger gör ni en anmälan genom att betala in 500 kr till kårens pg: 380333-5 eller swishar till: 123 151 08 41 till den 31 mars. Glöm inte att skriva barnets namn och avdelning vid inbetalningen. Definitivanmälan skall göras senast den 23 april, gärna tidigare och slutbetalning är den 31 maj. Spårarscouter som åker halv vecka 700 kr och för förälder som åker med halv vecka 500 kr anmälan som ovan. Pris för föräldrar som vill åka med är 800 kr med 200 kr i definitivanmälan enligt samma som ovan. Glöm inte att skriva namn och vilket barn du är förälder till.

ANMÄL DIG HÄR!

Efteranmälan kan göras fram till 31 maj mot en efteranmälningsavgift på 100 kr för halv vecka och 200 kr för hel vecka i extra kostnad.

Mer information kommer vi att meddela om i nästa lägerbrev.
Om ni har några frågor får ni gärna kontakta oss på: magnus.waverstam@storjan.se

Väl mött!
Ledarpatrullen Ugglan